miere crudă

Tot de la A la Z despre miere crudă

133 Views

Evoluția super a mancari prezintă miere crudă
și beneficiile sale asupra realului pasteurizat
mierea crudă vine direct din
Stup și este un super mancare puternic
îndulcitor adunat de unul dintre cei mai mulți
creaturi profunde pe planeta Pământ
albine de miere, spre deosebire de mare parte din proces
miere, cei mai mulți oameni obișnuiesc să se crude
mierea nepasteurizată nu seamănă cu nimic
aceste frecvente foarte glicemice
versiunile cu apă redusă sunt miere pură
îndulcitori naturali neîncălziți care încă
păstrați toate enzimele nutritive și
compuși medicinali că mierea este cunoscută
căci mierea în această stare este un aliment viu
bogate în antifungice antibacteriene și
proprietăți antivirale utilizate în toată
vârstele pentru a reduce inflamația stimulează
sistemul imunitar și ajută digestivul
funcții mierea crudă poate fi fie
filtrate sau nefiltrate producând o
numărul de consistențe cuprinse între a
sirop gros se varsă într-un dens
pastă cristalizată miere nefiltrată este
de departe cea mai medicinală miere
disponibile conținând fragmente și
constituenți nutritivi precum propolisul
albine polenizează flote mici de fagure ca
precum și diferite enzime active
benefic pentru sănătatea umană a unor tipuri de
mierea crudă este procesată minim
produce fie o textură mai fluidă
o culoare mai clară sau pentru a le îndepărta
particule pentru a crea o mai uniformă
produs toate mierea etichetată crudă nu este niciodată
oricât de cald este pasteurizat
ferește-te de pasteurizarea de calitate inferioară
miere comercială multe dintre reclame
produse de miere găsite în mainstream
magazinele alimentare din SUA sunt ultra
a filtrat eliminând cea mai mare parte a
elemente bogate în nutrienți sunt atunci
pasteurizat la căldură mare, care ucide toate
microorganisme benefice și altele
Componente pentru îmbunătățirea sănătății
pasteurizare și prelucrare extremă
distruge aproape 100% din vitamine
antioxidanți minerali și antibiotice
proprietăți găsite de obicei în abundență
în adevărata miere de albine oarecare miere nu este
chiar miere, dar chineze de calitate
exporturile care sunt amestecuri fie mari
fructoză sirop de porumb sfeclă zahăr lactoză
sirop cu un conținut foarte mic de miere
aceste miere au, de asemenea, de obicei
antibiotice adăugate la ele adesea menționate
la miere la fel de amuzantă de miere la scară mică
producători acest tip de miere poate fi vândut
ieftin și a fost cunoscut pentru a conduce local
apicultorii din afacere unii
producătorii de miere corporative sunt, de asemenea,
cunoscut pentru a promova abuziv și inuman
tehnici apicole care implică un nivel ridicat
alimentarea cu sirop de fructoză și porumb
inseminarea artificială precum și
uciderea albinei regine și înlocuirea
ea cu un tânăr crescut artificial
regină vă recomandăm cu deosebire să sprijiniți
companii locale sau mici, care
îmbrățișați doar tradițional local în sezon
metode apicole cu stres redus și asigură
fericit colonii puternice de albine cea mai bună miere
este certificat brut și organic produs de
apicultorii care mențin aceste respectuos
si sanatos practici apicole
istoric al consumului de produse B multe
civilizațiile primitive au înțeles
puterea naturală a mierii ca hrană vindecătoare
sursă și au fost recoltate din
stupii sălbatici de mii de ani
primele dovezi timpurii ale omului
consumul de miere datează din
picturi rupestre preistorice din Spania peste
Acum 1000 de ani este înregistrat în
chineză biblică antică și egipteană
texte, precum și menționate în întreg
vârstele de mulți naturaliști și timpurii
pionieri ai medicinei occidentale numeroase
S-au cunoscut și triburi native americane
să folosească polen recoltat și miere din
stupii sălbatici din Egiptul antic neprocesate
mierea era folosită pentru îmbălsămarea morților
și considerată o mâncare sacră făcută adesea
în prăjituri ca un dar pentru zeii umani
eforturile de domesticire a albinelor sălbatice este
înfățișată în arta egipteană aproximativ 4.500
Cu ani în urmă, cu toate acestea, un complet
înțelegerea coloniilor de albine nu a făcut-o
apar până în secolul 18 când
Europenii au creat mai întâi mobilul
stup în plus față de miere de albine
produce, de asemenea, propolis albine de pieptene
polenul și infamul jeleu regal
rezervat exclusiv albinelor regine
și larvele ei toate aceste produse apicole
au fost consumate intens
de-a lungul istoriei umane
ce este Rani
mierea este un aliment foarte dulce creat de
diferite specii de albine cel mai mult
frecvent în genul apis care colectează
nectarul zaharat aproape de vecinătate
din locația lor stupului recolta
nectarul este transformat în miere de către a
regurgitare și evaporare a apei
procesează și este depozitat în interiorul celulelor
din fagurele de ceară nectarul este
parțial digerat de albinele care adaugă
enzime prin secreții salivare
care schimbă structura chimică și
Nivelurile de pH inversează acizii și digestivitatea
hidrolizează natural conținutul de zaharoză
în nectar în glucoză și fructoză
interesant toate colectarea de nectar
albinele muncitoare sunt de sex feminin și lucrează împreună
ca grup pentru atingerea acestui obiectiv
deoarece nectarul este bogat în apă și
conținut de drojdie care ar fi în curând pentru bărbați
în interiorul stupului remarcabil
stie sa-si fanteze aripile pentru a crea o
vânt puternic sau curent de aer
fagurele acesta grăbește
procesul de evaporare și concentrează
zaharuri când conținutul de umiditate este
a scăzut sub 18% albinele acoperă mierea
care conține celulă de fagure cu ceară proaspătă
când mierea este coaptă, este gata
recoltare de către apicultor
dacă folosești apicultura durabilă
practică apicultorul lasă întotdeauna a
porție de miere pentru populația mare
o mare parte din această miere este folosită de albine
în special în anotimpurile în afara cărora alte
surse de alimente în principal nectar și polen
sunt în ofertă redusă
de obicei albinele produc de 50 până la 100 de ori
mai multă miere decât ar putea
au nevoie în lunile de iarnă de cele mai multe
an o dietă de albine este făcută în principal din nectar
polenul și apa nu neapărat miere
mierea crudă poate să nu fie pentru toată lumea
miere de raaah, deși nu tehnic
considerat un aliment raw vegan de către unii
vegani și alimentații crudi pot fi un
alternativă extrem de benefică
îndulcitor pentru persoanele active, dar
la fel ca alte zaharuri glicemice mari ar trebui
să fie utilizat cu moderație și este cel mai potrivit
pentru constituțiile care folosesc în primul rând
carbohidrați ca sursă de consum
orice fel de miere sau alte zaharuri cu un
nu este recomandat un indice glicemic ridicat
pentru diabetici sau cei cu candida
suprasolicitare, deoarece va provoca o
creștere substanțială a glicemiei și
promovează proliferarea non
în plus, tulpini de drojdie benefice
indivizi cu orice formă de cancer sau a
istoricul trecut al creșterii tumorii ar trebui
în mare parte, evitați toate concentrate
îndulcitori și surse de fructe în general
urmând o dietă fără zahăr sau scăzută
protocol folosind zero zaharuri glicemice cum ar fi
fructe de călugăr stevia sau LeConte o crude
valoarea nutritivă și calitatea mierii
miere brută conține o abundență de
elemente nutritive și o largă
spectru de vitamine minerale
antioxidanți și aminoacizi
acești nutrienți includ vitamina C
acidul pantotenic ribonvinvinic și
alte vitamine B împreună cu minerale
cum ar fi calciu fier potasiu zinc
fosforul de magneziu și manganul
antioxidant și exfolierea radicalilor liberi
activitate găsită în miere nepasteurizată
provine din bogatul său flavonoid și poli
fenil conține unele dintre flavonoide
iar mierea naturală poate include
Spiritul în unii dintre acizii fenolici
prezent poate include P Q caffeic elagic
Acizii Marik și Freulich așa cum am menționat
mierea crudă nefiltrată poate conține pete
de propolis polen de albine și fagure
care se integrează în miere cât mai mică
molecule de dimensiuni care de obicei nu sunt
se observă vizual cantitățile acestora
ingredientele pot varia foarte mult de la miere
– Miere
într-un studiu publicat în Journal of
nutriție și metabolism care analizează
efectele mierii naturale neprocesate brute naturale
privind sănătatea umană s-a observat că
aport de miere ca aliment și medicament
a dus la un beneficiu nutrițional ridicat și
promit terapeutic originea botanică
joacă roluri proeminente pe
biodisponibilitatea mierii naturale
compuși fitochimici care
în consecință, are efecte asupra
activitate biologică a mierii toate crude
mierea fluctuează în calitate și
valoarea nutritivă conform
surse de colectare a nectarului brut sau real
mierea este de obicei etichetată conform
din ce flori se obțin din fiecare
cuprind propriul set de elemente nutritive
proprietatea unor tipuri populare de miere
include acele surse din flori sălbatice
lucerna trifoi hrisca sau alte
tipuri de specialitate precum manuka și cedru
arborele jujube în același studiu din 2012
menționat anterior afirmă că
indiferent de sursa de flori
varietate și număr mono / poli floral sau
albină amestecată concentrație de tip albine
zgârcit sau neînțepător conțin toate
antioxidanți și prezintă diverse grade
de activități biochimice atribuite
la puterea și valoarea naturală a mierii ca
singurul agent nutraceutic
un mod complet exact de a confirma
sursa de flori este prin analiza probelor de
polenul o tehnică la care se face referire
Melissa paleontologie abby polen atunci când
observat îndeaproape ne poate spune multe lucruri
despre mierea ca specia de plante
în care a fost derivat și dacă conține
orice contaminanți precum pesticidele
erbicide sau metale grele din
mediu acești poluanți sunt comuni
în non-organice
recolta de miere și la scară largă
producție de albine care deseori
își transportă albinele spre polenizare
culturi agricole cultivate convențional
conține enzime digestive benefice
miere vie natural conține
cantități terapeutice atât de polen de albine
și propolis în plus față de benefic
enzime care ajută la îmbunătățirea digestiei
enzimele primare prezente în mierea crudă
include invertază amilaza glucoză
oxidază cu cantități mai mici de altele
precum proteza beta-glucozidaza catalază
esterază și fosfatază acidă ca și cu
alte substanțe nutritive din miere nivelurile de
aceste enzime pot varia foarte mult în funcție de
la regiuni și enzime sursă de flori
în special invertaza joacă un rol vital
în transformarea nectarului colectat de
albine în miere aceste enzime pot fi de ajutor
pentru a produce alți compuși utili
disponibil natural în multe miere crude
ca peroxidul de hidrogen al acidului gluconic
dextran și maltoză enzimele
disponibile în plus ne ajută să digerăm
mierea și zaharurile sale o calitate nu des
găsit la alți îndulcitori din trecut
conținutul de amilază și mierea a fost
frecvent utilizat ca indicator al mierii
calitate mai ales în țările europene
este prezent în cantități diferite în
toată mierea neîncălzită crudă și produce ambele
maltoză și dextran din lanțul lung
amidonul oferind o aromă mai dulce
amilaza este o enzimă esențială în miere
asta ajută la descompunerea ei făcând-o
mai ușor de digerat atunci când este consumat conține
polen de albine și propolis
polenul de albine este un superalimentar pentru top-10
beneficii nutritive proteine ​​și
concentrează enzimele polenul din miere
este principalul component responsabil pentru
conținutul de aminoacizi în toate acestea
Granule de polen sunt în mod tradițional
recoltate în tăvi de colectare separate
din mierea propriu-zisă miere nefiltrată
include biți minusculi de polen și
contribuie la calitatea sa bogată în nutrienți
albinele de miere colectează o substanță rășinoasă
numit propolis utilizat pentru construcție
și menținându-și deseori stupii
denumit un amestec de lipici de albine
ceară uleiuri esențiale rășini și polen
albinele de miere o folosesc pentru a sigila și steriliza
stupul din contaminarea exterioară ca
posedă antibacterian puternic și
atribute antibiotice propolis este, de asemenea
folosit pentru igienizarea căptușelii de puiet
celule utilizate pentru depunerea ouălor ca albina
particule mici de polen din rășină de propolis
se găsesc și în miere brută și se adaugă
imens la valoarea sa ca superaliment
propolisul îndulcitor conține benefic
compuși și sprijin pentru sănătate
proprietăți ca antibiotic natural și
agent antiseptic antiseptic și
proprietăți antibiotice ale mierii crude
miere nepasteurizată
a fost folosit de-a lungul secolelor
ca sursă de hrană, precum și ca medicament
remediu în tratamentul diferitelor
afecțiuni cauzate de afecțiuni ușoare precum durerea
gâturile și artrita la mai grave
probleme de sănătate precum gastro-intestinale
ulcere și bronșită atunci când sunt utilizate
topic este și o piele puternică
vindecător folosit în mod obișnuit ca pansament
rănile erupții cutanate și ca ingredient
la măștile faciale utilizarea externă crește
circulația în regiunea afectată
stimulează regresiunea vitezei tisulare
vindecare și ajută la prevenirea cicatricii
pielea diferită de antibiotice
care omoară toate bacteriile și interferează
cu căi metabolice inter-celulare
mierea furnizează antibiotice și
acțiuni antimicrobiene prin a
combinație de proprietăți diferite
calitățile antiseptice sunt datorate anumitor
compuși chimici precum propolisul și
peroxid de hidrogen care prezintă puternic
antibacteriene atribuie enzimei
glucoză
găsit în nectar produce benefic
cantități de peroxid de hidrogen atunci când
mierea este coaptă conținutul ridicat de zahăr din
mierea împiedică și creșterea multor
microbii la fel ca aciditatea ph-ului brut
mierea este un sistem imunitar eficient
modulator care conține antioxidant
constituenți acizi fenolici și
flavonoide utilizate în mod obișnuit pentru tratare
răcelile și infecțiile virale
consumul de miere poate acționa, de asemenea, ca
preventiv înainte de ușor, precum și mai mult
tulburări grave ale sistemului imunitar iau
mierea locală de rădăcini este cunoscută în plus
pentru a asigura scutirea de alergii atunci când
luate cu câteva luni înainte de sezonul polenului
efecte antiinflamatorii care ingerează crude
mierea naturală oferă efecte ca
agent antiinflamator reducând
activitățile ambelor ciclooxigenazei unu
și ciclooxigenaza două
inhibarea farmacologică a
ciclooxigenaza este cunoscută pentru a atenua
simptomele inflamației într-un 2014
studiu care analizează analgezicul și
efectele antiinflamatoare ale mierii
rezultatele au arătat că mierea a redus durerea
percepție mai ales dureri inflamatorii
propolisul este unul dintre elementele constitutive din
mierea dovedită a reduce inflamația și
durere atunci când este consumată sau folosită topic
tratați rănile sau afecțiunile inflamate crude
mierea este potrivită pentru medicii nativi
în întreaga lume au folosit miere
medicamentos timp de secole ca ajutor de somn
și pentru a calma nervii
mierea este adesea prescrisă înainte de
culcare pentru a ajuta la promovarea eliberării
melatonina hormonul necesar pentru ambele
recuperarea și reconstrucția țesuturilor
în timpul stării noastre de repaus această teorie este
explicat prin ceea ce unii oameni numesc
ciclu de melatonină insulină miere sau hy
Ciclul MN în plus, glucoza enzimatică
oxidaza produce acid gluconic din
glucoză și miere care ajută la calciu
absorbția de calciu este de asemenea cunoscută
contribuie la activarea melatoninei
mierea crudă este o alternativă excelentă
îndulcitor din cauza nutriției sale și
proprietăți medicinale, dar este totuși un
zahăr glicemic ridicat indicele glicemic
de miere fluctuează unele în funcție de
la conținutul său în fructoză și altele
variabile
în general mierea crudă este privită ca având
o GI mai mică decât mierea pasteurizată
indicele glicemic este un clasament numeric al
carbohidrați pe baza vitezei de
conversia glicemică și creșterea
nivelul glicemiei după digerare a
Compararea indicelui glicemic alimentar
Miere pasteurizată GI de 55 până la 58 crude
miere GI de 35 până la 48 de zahăr de masă
la 65 1 lingură de neprocesat
mierea conține de obicei 17 grame de
carbohidrați și aproximativ 64 de calorii
zaharuri principale în miere naturală neîncălzită
includ fructoza 32 – 38% și
glucoză 24 – 31 la sută alte zaharuri
includ cantități mici de galactoză maltoză
de zaharoză și de patru până la cinci procente
fructooligozaharide sau prebiotice fos
care promovează creșterea non
microflora intestinului patogen atunci când
consumând îndulcitori naturali cu un nivel ridicat
conținut de zahăr precum zahărul de nucă de nucă de cocos
sau nectarul de agave, este important să nu
exagerați și folosiți-le întotdeauna
moderare în cadrul unei promovări a sănătății
dieta evita mierea cruda daca ai probleme
cu suprasolicitare candida sau paraziti ca
majoritatea zaharurilor sale își vor hrăni
creșterea și proliferarea este cel mai bine
în astfel de condiții pentru a consuma scăzut
îndulcitori glicemici precum stevia LeConte
o sirop de rădăcină de yacon călugăr de nucă de nucă de cocos
nectar și uneori lucuma ce este
tulburare de colaps a coloniilor colaps colaps
tulburarea este un fenomen destul de recent
prin care populațiile de albine din întreaga lume
par să dispară și să se reducă în
dimensiunea se întâmplă în principal în cadrul celor mari
scară comercială apicultură
există multe teorii despre ce
exact cauzează această apariție
oamenii de știință cred că este o combinație de
diferiți factori, inclusiv pesticidul
folosiți ca culturi mono neonicotinoide
agricultura, precum și pierderea habitatului
pe măsură ce trecem spre o mai sustenabilă
mod organic de creștere a alimentelor
încorporarea practicilor de permacultură și
reducerea amprentei noastre de carbon
apicultura poate fi simplă și eficientă
o modalitate de a avea un impact alimentat
albine la un moment dat tipuri de miere crudă
mierea este obținută din diferite flori
care sunt situate în apropierea stupului în funcție de
pe speciile de albine pot recolta
nectar dintr-o floare exclusivă sau a
varietate de diferite localizate în interior
o minunată rază de mile fiecare tip de
mierea deține o compoziție unică de
substanțe nutritive și arome în raport cu acestea
derivat nectar diferite tipuri și grade
de miere crudă sunt disponibile
comercial unele sunt complet
nefiltrate în timp ce altele sunt filtrate
asigură o consistență clară a tipului de lichid
mierea directă din stup este un amestec
atât cristale lichide, cât și solide de zahăr
și poate varia de la alb galben la închis
chihlimbar sau negru și fiecare culoare în
între în funcție de originea florală
mierea poate avea un cristal mai cristalizat
textură care poate transforma o cremă mai ușoară
de asemenea, culoarea cristalelor de glucoză
ca polen de ceară și conținut de propolis sau acesta
poate fi un sirop de tip vâscoz clar care
conține o cantitate mai mare de apă
conținut care cumpără produse apicole
cele mai bune miere sunt achiziționate direct
de la apicultorii înșiși în
comunități în care trăiești uneori
piețele fermierilor sunt locuri bune de găsit
miere locală preparată la scară mică
operațiuni de apicultură, de asemenea, ne place
discutați direct cu apicultorii ori de câte ori
posibil, de obicei sunt foarte
oameni interesanți cu multe
informatii despre miere si albine in
mierele locale generale sunt în plus
benefic să consume cât pot
vă poate ajuta să vă adaptați la polen
sensibilități construind imunitate alergică
în locațiile în care domiciliați
mierea pentru alergii este de obicei
recomandat peste ingerarea dreptului
polenul de albine, deoarece concentrațiile de polen pot
provoacă reacții alergice severe pentru a
selectați un grup de oameni despre care credem că este
important pentru a vă sprijini localul
apicultori sau cumpărați produse apicole
de la companii de renume, spre deosebire de
produs comercial de albine produs în masă
operații care în mod uman își tratează
au fost respectate coloniile de stupi de albine
practici de apicultură nesustenabile este
cel mai bine să consume miere care este falsificată
din ierburi plantele copacilor și sălbatice
flori departe de orice posibil
poluanți de mediu brut organic
mierea este certificată în funcție de pământ
în care albinele recoltează nectarul
cu testarea polenului necesar pentru
potențiali contaminanți personali
soiuri comerciale preferate wiebe
conține toate cele trei elemente nutritive
inclusiv propolisul de polen precum și
fagure creând o textură cremoasă și
rezultat produs din flora biodinamică
surse manuka vindecare miere creată de
compania de sinergie producătorii multor
produse super-alimentare recoltate manual
Noua Zeelandă este o manuka organică brută
ferme de albine ecologice YS Ferme de albine eco sunt
o apicultură manuală de patru generații
afaceri sunt pionierii și
apicultură organică certificată în Nord
America primind certificarea ecologică
în 1995 Honey Pacifica pachetul rece de coastă
Mierea californiană este produsă din
varietate de flori de coastă din sud
Muntele din California a crescut crud din plante
Miere
acestea sunt miere medicinale neîncălzite
infuzat cu diferite ierburi patru
sunt disponibile diferite soiuri
alergii la inflamație de somn și imune
sănătate bar eonnie miere de flori sălbatice Bari
mierea de miere provine din albinele care trăiesc
barul livadă de măsline Yanni asta crudă
mierea este caracterizată de floral ușor
arome și cristale cu textura fină este
neîncălzit pur nepasteurizat și
neprocesat fără miere Neyland
uneori greu de găsit marca de specialitate
derivate din multe super-alimente diferite
precum și florile noni produse pe
Insula hawaiană Kauai și creată de
educatorul de sănătate David Wolfe este unul dintre
cele mai bune precauții disponibile miere crudă
poate fi periculos pentru sugari sub un an
an de vârstă ca tractul lor intestinal
nu sunt suficient de puternici pentru a lupta
bacterii potențial dăunătoare
miere nepasteurizată conține uneori
endospores dormante
din bacteria Clostridium botulinum
care poate fi letală pentru nou-născuții
și sugari

Mai multe Articole